Een lift staat lang stil en u als eigenaar/beheerder weet van niets?

 In Nieuws

Het is een veel voorkomende situatie. Een liftinstallatie staat in storing en dat duurt langer dan u zou wensen. Uw huurders klagen wel tegen elkaar maar onderwijl weet u als gebouwbeheerder of contractbeheerder nergens van…

Door het toepassen van de apparatuur van Elseco kunt u dit voortaan voorkomen! Door het aansluiten van een storingscontact detecteren wij wanneer de lift in storing gaat. Als dat na vier uur nog onveranderd is ontvangt u een mail ter informatie. Zo bent u voorbereid op vragen van uw huurders en kunt u eventueel zelf in actie komen. Deze functionaliteit is per direct en zonder meerprijs beschikbaar voor onze klanten die al Elseco liftmonitoring gebruiken!

Bij montage van de nieuwe GSM9000 2W bestaat zelfs de mogelijkheid een bericht te krijgen als de lift gaat afwijken van haar normale gebruikspatroon! Hoe gaaf is dat!

Wilt u meer informatie of wilt u de meldingen per mail in laten stellen? Neemt u contact op met uw accountmanager of benader ons op info@elseco.nl. U kunt ook naar 035-695 5100 bellen.

Ook interessant

Wat is jouw mening? Of heb je een vraag?

Elseco Componenten Nieuwbouwlift en Renovaties