Offerte aanvragen

Vraag gratis een offerte aan

Vraag een offerte aan

Step 1 of 3

Wij werken voor

Wij werken voor

Persoonlijk contact

Goede service

Snelle levering

Professionele afwerking

 • 'Elseco is onze partner voor het aanbrengen en onderhouden van spreekluisterunits en monitoringssystemen voor de liften van onze appartementsgebouwen. Met de data die wij via Elseco ontvangen zorgen we er voor dat de liften juist onderhouden worden om zo de kans op storingen te beperken.'

  Menno de Goede Technisch Manager, Bouwinvest Residential Fund en Bouwinvest Healthcare Fund
 • 'De VvE Havenstaete2 Lelystad heeft een bel/video systeem aangeschaft bij Elseco, hierbij zijn wij deskundig ge√Įnformeerd, en deze installatie is goed en vlot in ons appartement gebouw aangelegd. Ook de service na aanschaf is zeer klantvriendelijk.ūüĎć'

  Peter Kriek Voorzitter VvE Havenstaete 2 te Lelystad
 • "Afgelopen week is onze nieuwe videointercom opgeleverd, zoals je ongetwijfeld weet is deze van Urmet en geleverd door Elseco. Alles is naar wens verlopen, naast dat de installatie goed werkt waren we ook erg onder de indruk van Elseco - ik heb louter positieve feedback van de buren gekregen. Zeer professioneel bedrijf en prettige medewerkers."

  Rob Ruig Bestuurder VvE J. Westerbaenstraat te Utrecht
 • "Beste Niels, Grote complimenten voor jullie werk. Vanaf de voorbereiding tot het eindresultaat zijn wij super tevreden. Ook jullie monteurs, die net zo lang zijn doorgegaan tot het klaar was, verdienen een groot compliment. Zij waren zeer professioneel en heel prettig in de omgang. DANK JULLIE WEL."

  Philip TC Terras aan de Maas, Toren B
 • "Waterweg Wonen is een woningcorporatie, welke ruim 10.00 woningen beheerd met daarin >100 liften en een aantal beveiligingscamera‚Äôs. Elseco is voor ons de partner voor liftmonitoring en beveiliging camera‚Äôs in onze gebouwen, waar ik erg blij mee ben. Al onze liften zijn aangesloten op het Elseco liftmonitorsysteem, hierdoor ‚Äúzien‚ÄĚ wij op afstand wat ‚Äúde lift‚ÄĚ per direct doet, zoals :

  • of de lift draait of stilstaat, hierdoor kunnen we op storing reageren en direct handelen.
  • of de storingstelefoon in de lift wel 100% operationeels is, wel voor u zo fijn als u door storing, jammer genoeg toch opgesloten zit.
  • Het storingsoverzicht per lift op voorgaande datums,
  • Herinnering aan de verplichte Liftkeuringen is deze nog actueel of verlopen, wel zo veilig voor u.
    Ook zijn er bij vele gebouwen beveiligingscamera‚Äôs voor bewoners geplaatst door Elseco.¬†Na aanvraag, wordt er eerst ter plaatse geluisterd vanuit de wens en de professionele mogelijkheden daartoe bezien,¬†daarna zorgt Elseco voor een Plan van Aanpak met duidelijke locatie foto‚Äôs, begeleidende tekst en offerte.¬†Indien deze beide door de aanvrager akkoord zijn, wordt binnen een korte afgesproken data overgegaan tot installeren van het geheel, uiteraard volgens de geldende APV regels.¬†De gehele installatie wordt zonder gedoe geplaatst, eventueel door uitdagingen terplaatse aangepast en compleet ge√Įnstalleerd en zichtbaar gemaakt op het monitorsysteem. Samenwerken is voor mij het sleutelwoord. Elseco is voor mij luisterend, oplossingsgericht, professionals zonder bla bla"

  Ruud Kuiters Waterweg Wonen / Projectleider planmatig onderhoud
 • Samenwerken is voor mij het sleutelwoord.¬†Elseco is voor ons de partner voor liftmonitoring en beveiliging camera‚Äôs in onze gebouwen,¬†dat betekend voor mij, luisterend, oplossingsgericht, duidelijkheid, en geen fratsen. Elseco professionals zonder bla bla.

  Ruud Kuiters Waterweg Wonen / Projectleider planmatig onderhoud