GSM Lifttelefoon

Altijd alarm kunnen slaan als u in de lift komt vast te zitten

Het Elseco spreek-/luistersysteem garandeert u in combinatie met onze dagelijkse test een optimaal functionerende lifttelefoon. De Elseco lifttelefoons zijn vrij programmeerbaar en op alle soorten liften toe te passen. Dagelijks wordt automatisch de gehele lifttelefoon gecontroleerd op de verbinding en op technische meldingen.

Lifttelefoons zijn onze core business. Door het installeren, onderhouden en beheren van uw lifttelefoons en verbindingen aan Elseco toe te vertrouwen kan uw lift onderhoudsbedrijf zijn maximale focus leggen op het liftonderhoud. Hierdoor kunt u er gerust op zijn dat de bedrijfszekerheid van uw installaties optimaal is en, in geval van een calamiteit, de veiligheid van uw liftgebruikers bij een noodoproep geregeld en geborgd is.

De Elseco lifttelefoon heeft een ingebouwde noodvoeding als back-up bij stroomuitval en is op afstand en/of lokaal om te nummeren naar het door u gewenste alarmnummer. Ook kan Elseco ervoor zorgen om de module te plaatsen met een rittenteller en een automatische melding als de lift in- of uit bedrijf is. Deze toepassing wordt bij Elseco de liftmonitoring genoemd.

Zeker als u meerdere liften hebt van verschillende fabricaten is het eenduidig regelen van uw lifttelefoons bij Elseco een ontzorgende oplossing. Mocht u van onderhoudsbedrijf veranderen? Wij regelen het omnummeren voor u. Wilt u liever dat de receptie wordt gebeld? Geen probleem. Wilt u een mailbericht ontvangen als iemand een noodoproep heeft gedaan? Ook dat kan. Daarbij is onze Elseco Lifttelefoon gecertificeerd conform de NEN-EN 81-28. Zekerheid voor alles!

Spreekluister unit Elseco

GSM Lifttelefoon

De Elseco GSM lifttelefoon garandeert u in combinatie met de dagelijkse test een altijd werkende lifttelefoon bij een noodoproep. Dagelijks wordt automatisch de gehele lifttelefoon gecontroleerd op de volgende componenten: Accu, 220V, Speaker, Microfoon, Telefoonverbinding/
GSM signaal, Alarm drukknop-
signaal

Montage Spreekluister Telefoon

Analoge Lifttelefoon

Elseco heeft speciaal voor locaties als ziekenhuizen en kantoorgebouwen een analoog spreek-/luistersysteem ontworpen, de Elseco 9000 PSTN. Dit systeem werkt op een traditionele analoge vaste telefoonlijn. Deze spreek-luister is ook toe te passen in alle andere situaties waar alleen een traditionele analoge vaste telefoonlijn aanwezig is.

data-analytics-650

Elseco Lifttelefoon
en Liftmonitoring

Elseco is de enige partij in Nederland die onafhankelijk verkregen informatie kan leveren over het presteren van uw liften en uw onderhoudsbedrijf. In combinatie met de nieuwste generatie lifttelefoons van Elseco bieden wij de mogelijkheid om op een zeer betrouwbare manier zelf uw liften te monitoren.