elektro-monteur

Tijd om je weekenden terug te claimen! Geen zin meer in storing- en weekenddiensten? Bij ons krijg je je weekenden terug om te schitteren in je andere belangrijke rollen: hobbyist, sociale vlinder en familieheld.

Ben jij klaar voor een boeiende carrière als monteur? Bij ons krijg je niet alleen de ruimte om te groeien, maar ook de begeleiding om je skills te ontwikkelen. Ook als ervaren monteur krijg je van ons de mogelijkheid om je kennis uit te breiden.

Elseco

Elseco is dé specialist als het gaat om spreek-luisterverbindingen (lifttelefoons) en liftmonitoring. Onze spreek-luisterverbindingen onderscheiden zich in de markt vanwege hun universele inzetbaarheid. Daarnaast brengen we de bewegingen van de lift in kaart door storingen, ritten en deurbewegingen te monitoren. Op basis hiervan kan de klant het onderhoud van de lift afstemmen. We zijn bekwaam in het werken met ieder merk en type lift, waardoor geen enkele dag voor jou als monteur hetzelfde is. Elseco is gevestigd in Naarden maar als monteur werk je door het hele land.

Dit ga je doen

📜 Het lezen van elektrische tekeningen van liften
👷‍♂️ Zelfstandig en veilig werken aan liften
🏢 Kennismaken met liften van binnen en buiten
🚨 Ontdekken wat er achter de alarmknop in de lift gebeurt
🔍 Leren over verschillende soorten liften hoe ze werken

elektromonteurs aan het werk

Wat breng jij mee?

🎓 MBO 3 denk- en werkniveau
⚡ Basiskennis elektrotechniek (pre)
📖 Lezen van elektrische schema’s
💪 Zelfstandig met verantwoordelijkheidsgevoel
🚗 Rijbewijs B (vereist)
📜 VCA Basis en NEN-3140 (of bereid deze te halen)
🔍 VOG van minimaal 1 jaar oud

Onze bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur van Elseco wordt gekenmerkt door openheid, eerlijkheid en een sterk gevoel van teamspirit. In onze organisatie staat kwaliteit centraal, waarbij we waarde hechten aan grondige en zorgvuldige benaderingen in plaats van het nastreven van kwantiteit. Deze cultuur stimuleert een omgeving waarin medewerkers elkaar ondersteunen en aanmoedigen, terwijl eerlijkheid en transparantie de kern vormen van onze communicatie en samenwerking.

Dit krijg je van ons

💰 Cao-conform salaris (cao Metaal en Techniek) tussen de 3200 en 3400
🏦 Aansluiting bij pensioenfonds PMT
🌟 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
🎉 Persoonlijke eindejaar bonus
🚐 Goed uitgeruste werkbus en werkkleding
🚫 Geen storing- en weekenddiensten
👬 Werken in een hecht en gezellig team
👨‍🔧 Een baan van tussen de 32 en 40 uur

We horen graag van je!

Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog! Neem contact op met Alianne Pruijs, 0613292198 of stuur je CV naar hr@elseco.nl

Alianne

Naam(Vereist)
We ontvangen graag je cv, maar dit is niet vereist. Indien gewenst volstaat ook een link naar je LinkedIn-profiel of bespreken we je cv later in een gesprek.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.