Offerte aanvragen

Vraag gratis een offerte aan

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij werken voor

Wij werken voor

Persoonlijk contact

Goede service

Snelle levering

Professionele afwerking

 • Portaal werkt al lange tijd met Elseco o.a. voor de spreek-luisterverbindingen in de liften en liftmonitoring. In veel complexen in onze regio’s Arnhem, Leiden, Utrecht, Amersfoort en Nijmegen hebben zij dit voor ons uitgevoerd. Omdat zij een prettige en betrouwbare partner zijn, werken we ook voor het aanbrengen van camerasystemen in onze regio’s veel met Elseco. Zij denken goed mee over de mogelijkheden die passen bij onze wensen en eisen.

  Rob Taal Adviseur Leefbaarheid Projecten, Portaal Portaal, woningcorporatie
 • Omdat wij als semi-overheid gebonden zijn aan Europese Aanbestedingen, kunnen onderhoudspartijen voor onze liftinstallaties elke 4 jaar wisselen. Daarmee zouden ook de spreek-luisterverbindingen periodiek moeten worden veranderd. Met de apparatuur van Elseco is dit niet nodig en daarmee vormen ze voor ons al jaren een constante en betrouwbare factor in het veilig gebruiken van onze liften.

  Joost van Mil Projectmanager onderhoud, Albeda Albeda College, MBO School, opleidingsinstituut
 • 'Elseco is onze partner voor het aanbrengen en onderhouden van spreekluisterunits en monitoringssystemen voor de liften van onze appartementsgebouwen. Met de data die wij via Elseco ontvangen zorgen we er voor dat de liften juist onderhouden worden om zo de kans op storingen te beperken.'

  Menno de Goede Technisch Manager, Bouwinvest Residential Fund en Bouwinvest Healthcare Fund
 • 'De VvE Havenstaete2 Lelystad heeft een bel/video systeem aangeschaft bij Elseco, hierbij zijn wij deskundig geïnformeerd, en deze installatie is goed en vlot in ons appartement gebouw aangelegd. Ook de service na aanschaf is zeer klantvriendelijk.👍'

  Peter Kriek Voorzitter VvE Havenstaete 2 te Lelystad
 • "Afgelopen week is onze nieuwe videointercom opgeleverd, zoals je ongetwijfeld weet is deze van Urmet en geleverd door Elseco. Alles is naar wens verlopen, naast dat de installatie goed werkt waren we ook erg onder de indruk van Elseco - ik heb louter positieve feedback van de buren gekregen. Zeer professioneel bedrijf en prettige medewerkers."

  Rob Ruig Bestuurder VvE J. Westerbaenstraat te Utrecht
 • Camera's in de lift "Grote complimenten voor jullie werk. Vanaf de voorbereiding tot het eindresultaat zijn wij super tevreden. Ook jullie monteurs, die net zo lang zijn doorgegaan tot het klaar was, verdienen een groot compliment. Zij waren zeer professioneel en heel prettig in de omgang. DANK JULLIE WEL."

  Philip TC Terras aan de Maas, Toren B
 • "Waterweg Wonen is een woningcorporatie, welke ruim 10.00 woningen beheerd met daarin >100 liften en een aantal beveiligingscamera’s. Elseco is voor ons de partner voor liftmonitoring en beveiliging camera’s in onze gebouwen, waar ik erg blij mee ben.

  Liftstatus

  Al onze liften zijn aangesloten op het Elseco liftmonitorsysteem, hierdoor zien wij op afstand wat de lift per direct doet, zoals: of de lift draait of stilstaat, hierdoor kunnen we op storing reageren en direct handelen. Of de storingstelefoon in de lift wel 100% operationeels is, wel voor u zo fijn als u door storing, jammer genoeg toch opgesloten zit. Het storingsoverzicht per lift op voorgaande datums. Herinnering aan de verplichte Liftkeuringen is deze nog actueel of verlopen, wel zo veilig voor u.

  Beveiliging | camerasystemen

  Ook zijn er bij vele gebouwen beveiligingscamera’s voor bewoners geplaatst door Elseco. Na aanvraag, wordt er eerst ter plaatse geluisterd vanuit de wens en de professionele mogelijkheden daartoe bezien, daarna zorgt Elseco voor een Plan van Aanpak met duidelijke locatie foto’s, begeleidende tekst en offerte. Indien deze beide door de aanvrager akkoord zijn, wordt binnen een korte afgesproken data overgegaan tot installeren van het geheel, uiteraard volgens de geldende APV regels. De gehele installatie wordt zonder gedoe geplaatst, eventueel door uitdagingen ter plaatse aangepast en compleet geïnstalleerd en zichtbaar gemaakt op het monitorsysteem.

  Partner

  Samenwerken is voor mij het sleutelwoord. Elseco is voor mij luisterend, oplossingsgericht, professionals zonder bla bla"

  Ruud Kuiters Waterweg Wonen / Projectleider planmatig onderhoud
 • Samenwerken is voor mij het sleutelwoord. Elseco is voor ons de partner voor liftmonitoring en beveiliging camera’s in onze gebouwen, dat betekend voor mij, luisterend, oplossingsgericht, duidelijkheid, en geen fratsen. Elseco professionals zonder bla bla.

  Ruud Kuiters Waterweg Wonen / Projectleider planmatig onderhoud