Camerabeveiliging

Waarom een camerasysteem van Elseco?

Elseco maakt gebruik van professionele, hoogwaardige camera’s. Jaarlijks voorziet Elseco vele complexen en terreinen van camerabewaking. Dit omvat complexen van woningcorporaties, VvE’s, scholen en bedrijfspanden. Een goed functionerend camerasysteem ondersteunt de politie bij het opsporen van daders en heeft tevens een ontmoedigend effect op vandalen.

Door te kiezen voor een professioneel camerasysteem van Elseco, dat volledig op maat en naar uw wensen is samengesteld, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en service. Onze deskundige installateurs en onderhoudsmonteurs, die gecertificeerd zijn, zorgen voor de installatie en het onderhoud op professionele wijze. De systemen van Elseco voldoen aan de AVG.

Elseco kan het onderhoud en beheer van al uw camerasystemen voor u verzorgen, ongeacht of deze door Elseco zijn aangelegd. Wij kunnen al uw systemen op afstand benaderbaar maken en indien gewenst de camerabeelden veiligstellen voor u en de politie.

Elseco Montage Camerabeveiliging

De stand-alone camera, voor u dé oplossing?

In een lift of andere verborgen ruimtes kan veel overlast ontstaan, zoals graffiti, urineren, schade of stilstand van uw lift door vandalisme, en een onveilig gevoel door afgesloten ruimtes. Elseco biedt u de oplossing met deze vandaalbestendige stand-alone camera. Deze camera, al dan niet zichtbaar, registreert haarscherpe beelden middels een recorder en SD-kaart. U kunt de beelden via wifi bekijken op uw computer/smartphone of op afstand uitlezen met de Elseco 4G DATA-simkaart. Elseco monteert deze camera’s op diverse locaties, waaronder veel in liften.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd voor het werken in liftschachten. Daarom is bij het installeren van een liftcamera door Elseco geen aparte liftmonteur nodig.

Camerabeveiliging School

Camera systeem

Wenst u advies en een offerte te ontvangen voor camerabewaking van uw pand, complex, garage of terrein?

Montage Camerabeveiliging

Stand-alone camera

Eindelijk die misdaad vastgelegd! Ideaal en eenvoudig te verplaatsen en direct afgeschermde toegang.

Onderhoud Camerabeveiliging Elseco

Camera onderhoud en beheer

Wenst u ontzorgd te worden op het gebied van onderhoud van uw camera’s?