VvE City Tower enthousiast over camerasysteem Elseco

VvE City Tower te Zoetermeer is een hoge woontoren, welke in 1999 aan de bewoners is opgeleverd. Hiljo Idema woont vanaf de nieuwbouw in de City Tower en vertelt dat in de eerste maanden na de oplevering heel veel inbraken werden gepleegd. Daarom heeft de VvE toen de keuze gemaakt om een camerasysteem te installeren. Het resultaat mocht er zijn, er werd niet meer ingebroken.

Na enige jaren was het eerste camerasysteem aan vervanging toe. De VvE heeft toen de keuze gemaakt voor een systeem van Elseco. Inmiddels heeft de VvE een systeem met tien camera’s om de algemene ruimten te bewaken.
Hiljo licht toe dat het werken met Elseco de VvE erg goed is bevallen. De service is snel en de mensen van Elseco denken erg met de klant mee. Wat vooral opvalt is de keurige afwerking van het leidingwerk, dat zie je niet vaak zo netjes. Het systeem zelf geeft een haarscherp beeld en is makkelijk te bedienen.

Hiljo zal zeker Elseco aanbevelen aan andere mensen die een camerasysteem zoeken. Elseco staat voor wat ze zeggen en dat doen ze ook. Dus, wilt u ook zo tevreden zijn over uw camerasysteem? Bel dan met Elseco op 035-6955100 of mail info@elseco.nl

Foto: Hiljo Idema achter de monitor.

DSC_0372 DSC_0372