Elseco beveiligt eigen pand met HD-SDI camera’s

De verhuizing van Nijkerk naar Naarden in juni 2014 was aanleiding om te kiezen voor een beveiligingssysteem met HD-SDI camera’s van Urmet. Tot dan toe werkte Elseco alleen met analoge apparatuur. Ook een prima kwaliteit, maar het haarscherpe beeld van de digitale HD-SDI camera’s bevalt hen uitstekend.

 

“Over het analoge beeld zijn we ook heel tevreden”, vertelt Wicky Chatterpal, werkvoorbereider bij Elseco. “Maar Elbo Technology gaf aan dat de HD-SDI camera’s vele malen beter zijn. Het haarscherpe beeld heeft ons er inderdaad van overtuigd te kiezen voor een 16-kanaals recorder met 16 camera’s, in en om ons nieuwe pand.”

 

Elseco: specialist in (lift)beveiliging

Elseco is de toonaangevende Nederlandse specialist op het gebied van liftbeveiliging en camerabewaking. Voor de liftbeveiliging nemen ze bij Elbo Technology al ruim twee jaar de domecamera’s af. “Het nieuwe pand is groter en moderner dan ons voormalige onderkomen. We hebben het daarom ook qua beveiliging maar meteen goed aangepakt. Nu we ons pand hebben voorzien van de HD-SDI camera’s, hebben we via een tablet, laptop of smartphone direct toegang tot het beeld en kunnen we de kwaliteit op elk gewenst moment op locatie bij de klant laten zien. Het nieuwe beveiligingssysteem dient hiermee dus een tweeledig doel.”

 

Een nieuwe markt aangeboord

Voordat ze zelf ervaring hadden met de HD-SDI camera’s, kwamen ze bij Elseco niet zo snel op het idee deze digitale variant onder de aandacht te brengen bij de klant. “Nu we ze zelf in gebruik hebben, weten we beter hoe ze werken en gaan we deze camera’s vanzelf meer promoten. Ondertussen hebben we al een aantal offertes mogen doen.”

 

Goede samenwerking met Elbo Technology

Bij Elbo Technology vindt Elseco de nodige support. “Al vanaf het begin hebben we een goede relatie met Elbo. Vooral de technische ondersteuning is super. De samenwerking is top!”

automatische-receptiedientst-bolduc-1920x681_001 automatische-receptiedientst-bolduc-1920x681_001
Camera1 Camera1